Paperpatch

 

Workshop Paperpatch, schilderen MET papier.

 

Misschien heb je al een (paar) keer servies beschilderd met glazuurverf en wil je eens iets anders doen in Het Huiskameratelier voor Tafelzaken?

                      Kom, Paperpatchen, schilderen met papier. 

Hiermee geef je een (oud) object een nieuwe huid, een ware MAKE - OVER.

Je kiest ter plekke een leuk object uit, een (oude )theepot, kop&schotel, een doos, een schaal, een vaas.....of neem zelf een opknappertje mee. Je gaat je stuk pimpen met stukjes papier in kekke kleuren en gekke dessins. Je 'schildert' met een kwastje als het ware een nieuw motief op het object met het papier en de speciale lijm.

Het papier is ontwikkeld in Frankrijk en onderscheidt zich van gewoon papier doordat het aan 1 zijde een dunne lakfilm heeft. Het papier is dun en soms iets transparant, maar scheurt niet tijdens het lijm(schilder)proces en de kleuren lopen ook niet uit bij contact met de lijm. Leef je uit in gekke combinaties van kleuren en dessins als dierenprints, bloemenprints, hartjes, stippen, ruitjes en nog veel meer.

Het papier is makkelijk te scheuren en knippen en kan met de lijmlak worden aangebracht op bijna elke ondergrond, zowel glad als onregelmatig. Denk aan keramiek, porselein, hout, papier mache, glas, tempex, mdf. Het stuk mag beschadigd zijn of verkleurd. Na de Make Over is je werkstuk als nieuw.

Ben je klaar met het verwerken van het papier dan kun je je nog verder uitleven met applicaties als glitters, poesieplaatjes, veertjes, blaadjes enz. enz.

Het verlijmen (met kwast) werkt snel en is handelbaar voor jong en oud. De lijm droogt snel en het stuk kan na afloop mee naar huis genomen worden waar het rustig kan na-drogen.

Let op; het object is na verwerking wel  vochtwerend, maar is  niet meer echt bruikbaar in combinatie met nattigheden. Servies is wel nog geschikt voor 'droge' zaken als snoepjes, bonbons, fruit. 

Daar staat tegenover dat je een eyecatcher als decoratie hebt!

Hieronder omschrijving workshop vrijgezellenfeestje, teamuitstapje, bedrijfsevenement , kinderfeestje en individuele workshops.

 

Vrijgezellenfeestje;

 

Nog 1x een man/ vrouw versieren ?

Nu kan het nog: met z'n allen een verleidelijke torso PaperPatchen tot het gewenste uiterlijk.

Torso man = 83 cm hoog

Torso vrouw = 70 cm hoog

Kosten workshop € 245,00 maximaal 10 personen.

Kosten 2e Torso in 1 workshop € 145,00

Inclusief alle materialen, koffie/thee en veel lekkers, drankje + hapje.

Zie afbeeldingen bij Foto's Paperpatch

 

Teamuitstapje / Bedrijfsuitje of - evenement

 

Koe XXL versieren met PaperPatch.

Dit is een mooi project om met een grote groep ter hand te nemen. Diverse lichaamsdelen kunnen losgekoppeld worden, dus dat is makkelijk te bewerken met een grote groep.  Overleg, samenwerking, taakverdeling en overzicht zijn allemaal zaken die meespelen om deze klus geklaard te krijgen. Het is een enorm beest en na afloop moet de koe dan ook de ruimte kunnen krijgen die ze verdient....

Koe XXL 123 cm x 100 cm x 36 cm.

Kosten workshop € 600,00 maximaal 24 personen

Inclusief alle materialen ( veeeel papier), koffie/thee en veel lekkers, drankje + hapje.

Zie afbeelding bij Foto's PaperPatch

 

 Kinderfeestje Paperpatch info op aanvraag.

Ze bewerken in een workshop een object naar keuze doosje, dier, hartjes, hangers, letters. In overleg kan er veel.

Kosten per feestje € 100,00 maximaal 12 kinderen vanaf 8 jaar.

Extra ondersteuning van 1-2 begeleiders is noodzakelijk.

Inclusief limonade en lekkers. De workshop duurt +/- Workshops Individueel.Volwassenen 1-35 personen - € 25,- pp. inclusief object, alle materialen, koffie/thee en veel lekkers, drankje + hapje duur +/- 3 uur.

Huiskameratelier
Rebecca van Litsenburg
Eindhovenseweg 23
5664 HC Geldrop
06 22 79 78 87
(040) 28 55 017
info@huiskameratelier.nl