Praktische Tafelzaken

Praktische zaken en Algemene Voorwaarden.

 

Het Huiskameratelier voor Tafelzaken ontvangt groepen vanaf 2 tot 35 personen. De workshop kan plaatsvinden op alle dagen vanaf 10.00 uur, met als laatste starttijd 20.00 uur. Voor zondagen wordt bij groepen met minder dan 10 deelnemers een zondagtoeslag van 1x € 50,00 gerekend. 

Wij komen op locatie voor groepen vanaf 10 personen. De locatie dien je zelf te organiseren.

 Een workshop duurt 2 1/2 -maximaal 3 uur. De minimale besteding per persoon is € 30.00 inclusief aardewerk, alle teken-schildermaterialen,begeleiding, 3 uur ateliertijd en koffie/thee en veeele zoete verwennerijen.

Heb je speciale wensen zoals wijn, champagne, snacks enzovoorts, maak ze kenbaar en in overleg komen we altijd tot een leuk resultaat. Heb je vragen over prijs, assortiment of wat dan ook; bel of stuur een e-mailtje. Voor muziek wordt gezorgd, maar zoveel mensen zoveel wensen, dus je bent vrij om je eigen old-time favorites mee te brengen.

Het Huiskameratelier voor Tafelzaken staat voor je klaar om te creëren, presteren en animeren. Kortom een gezellige, inspirerende boel!

Voor een reservering, een vrijblijvende optie of een datum-check kun je het beste telefonisch contact opnemen.

Definitief reserveren doe je via het reserveringsformulier van de site, lees de Algemene Voorwaarden!

Parkeren is gratis en altijd dichtbij. NS treinstation ligt op 5 minuten lopen.  

 

 

Algemene voorwaarden;

 

Algemene voorwaarden zijn er om duidelijkheid te scheppen en om misverstanden te voorkomen. Ik verzoek je ze goed te lezen, Met het maken van een reservering verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Het Huiskameratelier voor Tafelzaken.

 

Het is mogelijk een vrijblijvende optie te nemen voor een tijdstip/dag. Dit brengt geen verplichting noch kosten met zich mee. Een optie vraag je aan via e-mail of telefonisch. Bij een optie heb je voorrang op nieuwe aanvragen voor datzelfde tijdstip.

 

Reserveren is niet vrijblijvend en verplicht je tot het voldoen van de helft van het totaalbedrag, binnen het door Het Huiskameratelier gestelde termijn. Deze termijn is afhankelijk van de drukte van de periode.

Degene op wiens naam een reservering wordt gemaakt is de formele contact- en contractspartij. Dus degene die reserveert is het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor (betaal)afspraken.

 

Voor het aantal personen waarvoor je reserveert wordt het servies klaargezet en dient ook betaald te worden.

 

Bij bezoek van meer personen dan waarvoor gereserveerd, dien je op de dag van de workshop voor 10.00 uur door te geven om hoeveel personen het gaat.

 

Kom je met minder personen dan waarvoor gereserveerd is, dan betaal je per gemist persoon de helft van het minimum bestedingsbedrag van 30.00 euro.Dus dat is 15.00 euro per gemiste reservering. Er kan ook voor gekozen worden de serviesdelen van de gemiste personen alsnog te beschilderen tegen normaal tarief.

 

Bij annuleren na reserveren of no-show is er de verplichting de helft van het totaalbedrag te voldoen. Je blijft wel het recht behouden om de workshop alsnog binnen een jaar te doen.

 

Een reservering maak je via het reserveringsformulier op de site. Indien Internet niet voorhanden is kun je telefonisch contact opnemen. Je ontvangt schriftelijk (e-mail/post) een bevestiging van je reservering.

 

De helft van het totaalbedrag dient ( nadat je reservering bevestigd is door Het Huiskameratelier)  gestort te worden op girorekening 6383431, ten name van RKE Jansen-van Litsenburg (Geldrop), onder vermelding van huiskameratelier/…je achternaam/…datum workshop. Het restant van het totaalbedrag voldoe je op de dag van de workshop contant. Pinnen is niet mogelijk.

 

De workshop duurt 2 ½ tot maximaal 3 uur, tenzij andere afspraken gemaakt zijn .

 

Alle serviesdelen moeten, na beschilderen, geglazuurd en gebakken onder hoge temperaturen. Het is handwerk en dat betekent dat onregelmatigheden kunnen voorkomen of zelfs breuk. Mocht onverhoopt een stuk breken tijdens het afwerkproces dan mag kosteloos een nieuw stuk beschilderd worden.

 

Het servies kan na 10-14 dagen opgehaald worden op afspraak. Heb je speciale wensen met betrekking tot de afhaaldatum geef dat dan bij de reservering duidelijk aan. Indien je het servies binnen 10 dagen geleverd wil krijgen wordt 10 euro extra kosten in rekening gebracht.

Opsturen van servies is mogelijk tegen regulier post-verzendtarief en verzekerd. 

Naam en adres gegevens;

 

Huiskameratelier voor Tafelzaken

Rebecca van Litsenburg

Eindhovenseweg 23

5664HC Geldrop

Tel 040-2855017 / 06-22797887

 

www.huiskameratelier.nl

info@huiskameratelier.nl

 

Huiskameratelier
Rebecca van Litsenburg
Eindhovenseweg 23
5664 HC Geldrop
06 22 79 78 87
(040) 28 55 017
info@huiskameratelier.nl