Workshops

 

Alle workshops op een rijtje:

1.Partyworkshop voor groepen, vrijgezellenfeest-familiefeest-vriendenclubs enz.

2.Individuele workshop

3.Teamuitstapjes/ bedrijfuitjes

4.Turboworkshop groep

5.Babyshower

6.Klein budget workshop

7.Kinderfeestje /-workshop

8.Dagworkshop

 

1.Partyworkshop voor groepen; met z'n allen schilderen voor 1 feestneus ( bruid-egom,jarige,jubilaris e.d.) . Je beschildert gezamenlijk een compleet servies, naar wens van de feestneus. Het te schilderen thema en de kleuren worden ook door de feestneus bepaald. Dit meestal in goed overleg met de groep want hij/zij wordt nogal voor het blok gezet op dat moment. Maar dat komt altijd goed!

Er zijn mogelijkheden om een thema servies uit te zoeken of een aantal van elkaar losstaande stukken. Denk aan een ontbijtservies, een pastaservies, een tapasservies, een thee/taartservies...

Kost het? €30 pp / 3 uur, inclusief aardewerk, alle teken/schildermaterialen, koffie-thee en veel lekkers. Op maandag en dinsdag kun je workshoppen vanaf € 20 pp / 2 uur.                  2.

Individuele workshop, voor enkelingen of groepen. In deze workshop maak je een persoonlijke servieskeuze en je beschildert je stuk naar je eigen idee. Je kunt een keuze maken uit het hele assortiment serviesdelen, afhankelijk van je budget, denk aan een schaal, grote kom of set kommetjes, vaas, bekers met bordjes enz.  

Kost het? € 30 pp / 3 uur, inclusief aardewerk, alle teken/schildermaterialen, koffie-thee en veel lekkers. Op maandag en dinsdag kun je workshoppen vanaf € 20 pp / 2 uur. 

 3. 

Teamuitstapje / Bedrijfsuitje; workshoppen met je collega's.  Voor bedrijfsuitjes / teamuitstapje  is dit een mooie gelegenheid om te ontdekken dat je met creativiteit, zakelijk inzicht en visie ook individueel in teamverband kunt presteren. Oftewel, deze workshop gaat ook over initiatief nemen en keuzes maken...

In deze workshop kan gekozen worden voor een gezamelijk bedrijfsservies (bekers, bordjes, tapas) of voor individuele stukken. Een combinatie is ook mogelijk.

D'n baas van de dag kan aangeven of een bedrijfsservies binnen een bepaald thema beschilderd moet worden of dat iedereen zijn / haar eigen ding mag doen.

Deze workshop kan volbracht worden in Het Huiskameratelier, maar is ook goed aan te sluiten na bijvoorbeeld een brainstormsessie op locatie met je team. Zie verdere mogelijkheden onder 'kopje' Teamuitstapje - Bedrijfsuitje.

Na enkele gezellige (ont)spannende uurtjes heeft iedereen een uniek werkstuk gemaakt. Het team zal ongetwijfeld de volgende dag met volop creatieve energie weer aan de slag gaan.

Kost het? € 30 pp / 3 uur, inclusief aardewerk, alle teken/schildermaterialen, koffie-thee en veel lekkers. Op maandag en dinsdag kun je workshoppen vanaf € 20 pp / 2 uur. Bij andere wensen vraag je een offerte op maat aan.

4. 

Turbo workshop voor groepen die to-the-point zijn en een 'korte' snelle creatieve activiteit zoeken. Je beschildert met de groep een thee/taartservies bestaande uit; 6 taartbordjes, 6 bekers, 1 taartplateau op voet of 1 taart-serveerbord of een tapas-set bestaande uit 6 kommen 13 cm, 6 kommen of schaaltjes 10 cm en 1 tapasbord 22 cm.  De bedoeling is dat de groep maximaal 2 uur bezig is in Het atelier, met humor en gedrevenheid komen we een heel end! Deze workshop kan gereserveerd worden voor 7-13 personen. Hoe meer gasten dus hoe lager de kosten per persoon worden.  Kost het? € 180 euro / 2 uur, ter illustratie, bij 7 personen € 25 pp , bij 13 personen € 13,85, en alles wat daartussen zit.

In TurboTijd ( 2 uur) wordt een taartset of tapasset beschilderd.

Taartset:  6 bekers, 6 bordjes en 1 taartplateau op voet = 13 st.

Tapasset: 1 kom 23cm, 2 kom 18 cm, 4 kom 13cm, 2 serveerbord + 4 kom 10cm = 13 st.

De workshop kost € 180 euro en kan gereserveerd worden tot 12 personen per groep.5

Het servies staat klaar bij binnenkomst, er zijn voor deze workshop geen andere keuzemogelijkheden qua servies. Het thema wordt bepaald door de groep, de kleuren worden uitgezocht en vooruit met de 5555-5.Babyshower

Heb je een vriendin in blijde verwachting? Verras haar met een Babyshower workshop, een leuke gelegenheid om de aanstaande moeder in het zonnetje te zetten.

De workshop is inclusief een High Tea, het GroteBabySpel, ruimte voor veel kletspraat en goedbedoelde adviezen, en natuurlijk de creatieve activiteit; een babyservies beschilderen.

Leuke babystukken; spaarvarken, tandendoosje, haarlokdoosje,bekers, bordjes groot en klein, papschaaltjes, kommetjes, fotolijstje, eierdopje, tegeltableau, pot voor watjes/ wattenstaafjes..........

De werkruimte wordt gezellig in babysferen aangekleed. Deze workshop kan gereserveerd worden vanaf 4 personen.

Kost het? € 30 pp / 3 uur, inclusief aardewerk ( t.w.v. € 15 pp), alle teken/schildermaterialen, High Tea, Spelcadeautjes en aankleding in babysferen.

6.

Klein Budget workshop, voor creatieve lui die wat minder willen besteden en/ of minder workshoptijd nodig hebben. Op maandag en dinsdag ben je welkom te komen schilderen voor € 20 pp / 2 uur. Gevolg van de kortere workshoptijd is dat alleen de basis schildertechniek kan gebruiken.

 

7. 

Kinderfeestje / -workshop voor kids tot 13 jaar.

Kom met al je vriendjes en vriendinnetjes een eigen beker en bordje beschilderen!

In een  kinderworkshop mogen de kinderen een beker en bordje of kommetjes uitzoeken en beschilderen naar eigen fantasie. Ze zijn een paar uurtjes superleuk bezig, krijgen limo en snoeperijen, kunnen cake versieren en als er nog tijd over is de tuin in.  Als het serviesje na +/- een week klaar is kan er gewoon van gegeten en gedronken worden. Bekijk eens het fotoalbum met kinderfeestjes! Kinderwork Begeleiding 1-2 extra volwassenen noodzakelijk.

Kost Het? € 10 per kind met een minimum van € 100 per feestje/ workshop/ 2 uur, inclusief een beker/kommetje + bordje per kind, limonade en snoeperijen.

Te reserveren op maandag t/m/ vrijdag!

8. 

Dagworkshop voor creatieven die lekker een hele dag bezig willen zijn. De dagworkshop start om 10 uur en eindigt uiterlijk 17 uur, afhankelijk van je behoefte. Je kunt op zo'n dag uitgebreid tijd besteden aan je ontwerp en schilderwerk en daarbij gebruik maken van extra technieken. De dag is inclusief lunch.

Kost Het? € 75 pp, inclusief aardewerk uitzoeken tot € 60 en een lunch. De gehele dag door koffie-thee naar believe, met wat lekkers.  

 

 

Meer leuke ideeen! 

DoeHetZelf: Heb je zin om lekker in je eigen tijd keramiek te schilderen of zoek je een origineel cadeau voor verjaardag, geboorte, sinterklaas, kerst………

Je kunt  bij Het Huiskameratelier voor Tafelzaken  ‘doe-het-zelf-sets'  kopen waarna je in eigen tempo je servies kan beschilderen of laten beschilderen.

Om het servies te laten afwerken ( bakken/glazuren/bakken) moet deze worden geretourneerd en opgehaald worden van Het Huiskameratelier. Het beschilderde servies moet onder zeer hoge temperatuur worden afgebakken. Dat kan niet in een gewone keukenoven!

Bestellingen en verdere informatie (telefonisch of e-mail):
Het Huiskameratelier voor Tafelzaken
Eindhovenseweg 23
5664HC Geldrop
Tel 0622797887/ 040-2855017
email: info@huiskameratelier.nl

De Doe-het-lekker-zelf-in-eigen-tijd-set kan op afspraak afgehaald worden op bovenstaand adres. Contante betaling bij ophalen pakket.

 

-Specials: Voor speciale gelegenheden kun je natuurlijk van alles bedenken wat leuk is om te (laten) beschilderen en cadeau te doen;

-Geboortecadeau's met een afbeelding geinspireerd op het geboortekaartje. Denk eens aan een wensbord, een papschaaltje met een bekertje,een fotolijstje, een spaarpot.

-Bij recepties kun je de gasten een handtekening laten zetten op een grote schaal, vaas of een serie borden. Weer eens wat anders dan een receptieboek.

-Voor jubilarissen is van alles te bedenken.

-Als onderdeel van een Kerst- Nieuwjaarpakket, reeds geschilderd of nog te beschilderen.

-Bedrijfslogo; Bedrijven kunnen het logo handmatig laten schilderen op diverse serviesdelen.

-Bedrijfsevenementen & brainstormsessies opleuken met een ontspannen workshop of aangepaste sessie aardewerk servies beschilderen.

 

Extra's, toe te voegen aan een workshop servies beschilderen:

kookworkshop bij Mes en Vork             prijs op aanvraag 8-20 personen

Borrelplank / tapashapjes                  + € 5,00 pp (min. 4 p.)

Pastadiner                                       + € 15,00 pp

High Tea                                         + € 15,00 pp

Pizza's, zelf maken in houtgestookte oven / buiten - prijs op aanvraag

Taarten maken / decoreren                               - minimaal6 personen, vanaf €35,00 pp   

 

Heb je een leuk idee, maar weet je niet of het te verwezenlijken is? Bel dan even, dan komen we daar vast wel uit.

 

 

 

Huiskameratelier
Rebecca van Litsenburg
Eindhovenseweg 23
5664 HC Geldrop
06 22 79 78 87
(040) 28 55 017
info@huiskameratelier.nl